logo logo logo
join-idrapoll

IDRAPOLL nuk është thjesht një panel anketimi online.

Ne jemi një komunitet që i japim anëtarëve tanë .

Bashkohu me ne tani dhe fito Shpërblimet për opinionet e tua!

Eksploroni dhe shprehni mendime

  • Shqyrtoni çështjet publike, produktet, tregjet dhe shprehni mendimin tuaj.
  • Bëni që kompanitë, institucionet dhe qeveria të dijë se çfarë mendoni, kështu që ata mund t'ju shërbejnë më mirë.
  • Opinioni yt është krejtësisht KONFIDENCIAL. Ne jemi shumë RIGOROZ and VIGJILENT rreth të dhënave sensitive të anëtarëve të panelit tonë. Detajet tuaja personale nuk lidhen KURRË me opinionet apo anketat që ju plotësoni, si dhe nuk i jepen asnjëherë palëve të treta.
Cinque Terre

Klientët tanë


Dhuratat

1650

Rimbushje Vodafone 300 Lekë

1650

Rimbushje Telekom 300 Lekë

1650

Rimbushje ALBtelecom 300 Lekë

  • Anëtarët e panelit shpërblehen për anketat që ata plotësojnë përmes një sistemi pikësh. Pikët mund të konvertohen në dhurata, para' të gatshme, kupona ose mund të dhurohen për bamirësi.
  • Ju jeni gjithashtu të kualifikuar për garat tona me shanse shtesë për të fituar.
  • Ne i vlerësojmë mendimet e tua dhe e tregojmë atë!
Interesuar? Fillo tani

© 2018 - 2021 IDRA Research & Consulting