Çfarë është IDRAPOLL?

logo logo logoIDRAPoll është pjesë e kompanisë IDRA Research & Consulting.

  • IDRAPOLL nuk është thjeshtë një panel online për anketa.
  • Ne jemi një komunitet që i japim zë anëtarëve tanë.
  • Bashkohuni me ne dhe fitoni shpërblime për opinionet tuaja!
1. Regjistrohu, verifikohu dhe fillo të fitosh shpërblime
2. Merr pjesë në anketime dhe fito edhe më shumë pikë
3. Përdori pikë e fituara për shpërblime të ndryshme

IDRA është një kompani e specializuar në hulumtime tregu dhe opinioni me zyra në Shqipëri, Kosovë dhe Vietnam. Ne jemi anëtarë të ESOMAR (European Association of Professionals in Marketing Research and Opinions) dhe respektojmë standartet më të larta të industrisë së hulumtimeve. IDRA është e certifikuar edhe me ISO 20 252 (Sistemi i menaxhimit të hulumtimeve të tregut, sociale dhe të opinionit).

 

© 2018 - 2021 IDRA Research & Consulting