Pyetjet e bëra shpesh

logo logo logo
1. Çfarë ndodh nëse unë dua të ndërpres anëtarësimin tim në IDRAPoll?

Ju mund të kërkoni që të hiqeni nga Paneli në çdo kohë.


2. A mund të kem më shumë se një Anëtarësim?

Vetëm një Profil i Anëtarësisë së Panelit është i lejuar për cdo Anëtar dhe vetëm një Llogari IDRA është e lejuar për cdo Anëtar. Çdo Anëtari që i është gjetur të ketë Profil me Anëtarësime të shumta të Panelit dhe / ose profile dytësore të Anëtarësimit të Panelit, do t’i fshihen llogaritë.


3. Si të anëtaresohem në IDRAPoll?

Ju mund të bashkoheni direkt nga faqja jonë e internetit! Vetëm plotësoni të dhënat bazë që kërkohen në faqen kryesore dhe klikoni mbi Krijoni llogarinë time.


4. Cilat janë kriteret e anëtarësimit?

Për t’u bërë anëtar i Grupit IDRAPOLL, ju duhet të jeni banor i Shqipërisë dhe të jeni 16 vjeç ose më i madh.


 

© 2018 - 2020 IDRA Research & Consulting