Rezultatet

logo logo logo

Ndërkohë që po afrohemi në orët më të nxehta të eventit politik më të rëndësishëm të globit, IDRApoll.com, paneli i anketimeve online ka realizuar një anketë mbi preferencat dhe pritshmëritë e shqiptarëve përsa i përket zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Pyetjes se cilin nga kandidatët mbështesini, 40% e të anketuarëve i janë…

Lexo më shumë

Kemi hyrë në muajin e shtatë të përballjes me COVID-19 në Shqipëri dhe qartazi na është dashur të gjithëve të përshtasim shumë aspekte të jetës me ‘normalen e re’. Përgjatë gjithë kësaj periudhe, jemi përpjekur të kuptojmë pak më tepër mbi perceptimet e njerëzve lidhur me situatën duke kryer herë pas here hulumtime të ndryshme…

Lexo më shumë

IDRApoll.com, komunitieti online i anketimeve nga IDRA Research & Consulting në sondazhin e radhës ka tentuar të zbulojë “planet” e shqiptarëve për pushimet verore në kontekstin e realitetit dhe situatës me COVID-19. Rezultatet tregojnë se pavarësisht situatës ekonomike apo frikës nga infektimi me COVID-19 rreth 36% shqiptarëve deklarojnë se po presin të shkojnë me pushime…

Lexo më shumë

Nën hijen e marrëveshjes mbi reformën zgjedhore, të dalë nga tryeza e Këshillit Politik, gjatë javës së shkuar IDRApoll.com, paneli i anketimeve online pjesë e kompanisë IDRA Research & Consulting realizoi një anketë lidhur me këtë temë. Individët e anketuar fillimisht përzgjodhën, sipas perceptimit të tyre, tre problemet kryesore të zgjedhjeve në Shqipëri. Në listën…

Lexo më shumë

Me zgjerimin e listës së bizneseve të lejuara për të ushtruar aktivitetin dhe me heqjen e “leje daljes” duket se shqiptarët pak nga pak po i kthehen normalitetit. IDRA në vijim të anketave të realizuara përgjatë situatës së COVID-19, ka hedhur në platformën IDRApoll.com një anketë tjetër në lidhje me shqetësimin më të madh që…

Lexo më shumë

Në vazhdimësi të anketimeve të kryera mbi situatën e COVID-19, IDRAPOLL kreu një tjetër hulumtim duke përdorur panelin online. Pyetja që u hodh në panel ishte: Duke menduar për situatën e tanishme të COVID-19, në një shkallë nga 1 deri ne 10, ku 1=Ndikim SHUMË NEGATIV dhe 10=Ndikim SHUMË POZITIV, si mendoni se do të…

Lexo më shumë

Më 22-23 mars, në platformën IDRApoll parashtruam një pyetje që synonte të zbulojë ndryshimet e mundshme të sjelljes së qytetarëve të Kosovës, si rrjedhojë e situatës së krijuar nga COVID-19. Pyetja i drejtohej qytetarëve në lidhje me aktivitetet e tyre PERSONALE ditore dhe ata mund të zgjidhnin një sërë alterantivash nëse ishin të vërteta për…

Lexo më shumë

IDRAPOLL gjatë ditëve 22-23 mars, hodhi në platformë një pyetje që kishte si qëllim të eksploronte ndryshimet e mundshme të sjelljes së qytetarëve si rrjedhojë e situatës së krijuar nga COVID-19. Pyetja i drejtohej qytetarëve në lidhje me aktivitetet e tyre PERSONALE ditore dhe ata mund të zgjidhnin nga një bateri alterantivash nëse ishin të…

Lexo më shumë

Janë të shqetësuar në masë të konsiderueshme, por rrethanat kërkojnë ndërgjegjësim edhe më të madh! Situata me COVID-19 po kërkon masa kufizuese të mëdha dhe të panjohura më parë nga qytetarët. Respektimi i këtyre masave varet në radhë të parë nga ndërgjegjësimi që kanë qytetarët për rrezikun e virusit COVID-19. Ndëshkimet dhe gjobat nuk e…

Lexo më shumë

Covid-19, qytetarët po përgatiten që kjo situatë kufizimesh mund të vazhdojë gjatë. Ndërkohë që Shqipëria po futet në javën e dytë të aplikimit të masave drastike në funksion të parandalimit të përhapjes së COVID-19, IDRA ka realizuar një anketë tjetër mbi këtë temë. Realizimi i këtyre anketave është bërë i mundur në kohë rekord falë…

Lexo më shumë

 

© 2018 - 2021 IDRA Research & Consulting